Home
Menu
Zoeken Annuleer

"Samen SOPOW, jij maakt het verschil" studiedag 5 oktober

"Samen SOPOW, jij maakt het verschil"

Dat was het thema van de studiedag van 5 oktober j.l. van SOPOW in cultuurcentrum Boogie Woogie. 
Het openingswoord werd verricht door de voorzitter College van Bestuur Pauline Boogerd waarin zij de route schetste naar het nieuwe Strategisch Beleidsplan 2023-2027. Deze dag is mede bedoeld om respons op te halen van iedere medewerker over het afgelopen periode en de belangrijkste items voor het nog op te stellen nieuwe plan.
Daarna was het woord aan de directeur van het Samenwerkingsverband Oost Achterhoek om de aanwezigen mee te nemen in het nieuwe ondersteuningsplan van het samenwerkingsverband. De titel: Op reis naar inclusiever Onderwijs. 


Na de koffie was het de beurt aan Marjon de Boer. Zij heeft ons geïnformeerd over het gedachtegoed: "Verbindend Gezag"
Aan de hand van "Het Kompas" werden de aanwezigen aan het werk gezet om te reflecteren over eigen pedagogisch handelen.  Een verhaal met veel praktische voorbeelden waarbij de leerkracht centraal staat en de regie heeft. 

De lunch was uitstekend verzorgd door Bijzonder Gewoon. 
Na de lunch en voor velen een lunchwandeling gingen we verder in verschillende groepen. Hoe kijk je naar het huidige strategisch beleidsplan en wat geef je mee als input voor het nieuwe strategisch beleidsplan dat in het najaar wordt opgesteld. Naast een evaluatieformulier werden er door leerkrachten ook beeldend weergegeven wat de items moeten zijn voor de komende vier jaar. 
Na de plenaire terugkoppeling was er een drankje en hapje tijdens een informele nazit. 
Media
  • IMG_2005