Home
Menu
Zoeken Annuleer

Bij het programmaTalent Taal’ vergroten wij de taalvaardigheden van kinderen. Leerlingen vanaf groep 5worden ondersteund op het gebied van woordenschat, begrijpend lezen, kennis van de wereld en studievaardigheden. Belangrijke vakken voor een succesvolle schoolloopbaan. 

Het is een leuk lesprogramma waarin boeiende en actuele thema’s aan bod komen en onder meer met kranten en tijdschriften wordt gewerkt. Het presenteren van de nieuw verworven kennis is een belangrijk onderdeel. Wij zijn gestart met een groep van 16 leerlingen en zullen na Pasen starten met een tweede groep.

Voor meer informatie kunt u terecht op de school van uw kind of kijk in de bijlage.


Talentenacademie onderzoekt hoe een gemeente werkt.


De leerlingen van de Talentenacademie heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar hoe een gemeente werkt. Donderdag 16 november hebben de leerlingen de onderzoeksresultaten gepresenteerd aan hun eigen ouders op de Talentenacademie. De resultaten werden gepresenteerd aan de hand van kleurrijke collages. Hieronder een overzicht:


 

 

 

 

 

 

 

Talentenacademie zoekt kleur


Afgelopen week mochten de leerlingen van de Talentenacademie meedenken over de inrichting van de nieuwe locatie aan de Burgermeester Bosmastraat.
De leerlingen willen graag meer kleur, aandacht voor kunst en een boom om actualiteiten een plaats te geven.
In collagevorm hebben de leerlingen enkele ideeën weergegeven.